Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

Najnovije nagrade i priznanja od P&G-a


P&G GDM Braun za regije CES, CEN, Baltik, Ukrajina, Kazahstan, Gruzija i Russia, na ceremoniji održanoj protekloga tjedna u Ljubljani, dodijelio je 4 od 6 nagrada dvama Orbico timovima za njihov izvanredan rezultat u prethodnom periodu:

1. ORBICO Croatia/Slovenia – “Proven Campaign Award – Best initiative exploitation Female”
2. ORBICO Croatia/Slovenia – “Physical Availability Award – Best golden store execution”
3. ORBICO Hungary – “Winning Portfolio Award – Best PEAK activation”
4. ORBICO...

LAVAZZA


Ponosni smo što se uprava talijanske Lavazze odlučila za Orbico d.o.o. kao svog partnera u distribuciji  kompletnog asortimana Lavazza kave. Orbico d.o.o preuzeo je distribuciju Lavazza kave u Retail segmentu  i  Food service kanalu prodaja (HoReCa).

Prekrasna priča Lavazze započela  je u Italiji 1895. godine kad je Luigi Lavazza otvorio svoju prvu trgovinu San Tommaso 10 u Turinu. Kao uspješan obiteljski posao 2015. godine proslavio je 120 godina poslovanja. ...

Ekskluzivno u Hrvatskoj


S ponosom predstavljamo Cimcool proizvode koji su od sada dostupni i na hrvatskom tržištu. Uspješna priča tvrtke Cimcool započela je prije više od 50 godina kao dio grupacije Cincinnati Milacron.  Današnji Cimcool se nalazi unutar Milacron LLC. grupacije, svjetskog lidera u proizvodnoj tehnologiji. Sjedište Cimcool-a u Europi nalazi se u gradu Vlaardingen u Nizozemskoj.

 U Nizozemskoj (Vlaardingen) se razvijaju, proizvode i distribuiraju svi proizvodi za Europsko tržište, Rusiju, Afriku,...

Da li ste vidjeli sa koliko različitih brendova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo kroz našu mrežu

Više informacija