Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

Projekt ProLog


Orbico d.o.o. sudjeluje u jednom zaista inovativnom projektu na području logistike i obrazovanja mladih. Naime, najbolji iz prakse iz privatnog sektora i obrazovni sustav ostvarili su suradnju na razvijanju standarda zanimanja uz kompetencije i znanja koja tržište danas i u budućnosti treba.

Na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, 15. svibnja 2019., potpisan je Sporazum o partnerstvu vezan uz trogodišnji projekt ProLog, između Fakulteta prometnih znanosti, Pomorskog fakulteta...

Orbico potpisao povelju o raznolikosti Hrvatska


S ponosom objavljujemo da je Orbico d.o.o. 28.3.2019. potpisao Povelju o raznolikosti Hrvatska.

Povelja o raznolikosti je inicijativa pokrenuta u 18 zemalja Europske unije, s ciljem promocije raznolikosti, nediskriminacije, uključivosti i jednakih mogućnosti na radnom mjestu. Iako sve Povelje različitih zemalja slijede iste smjernice, tekst povelje nije unaprijed zadan nego ga izrađuje svaka zemlja individualno, a potpisnici joj pristupaju na dobrovoljnoj bazi.

Povelja je prvenstveno...

Orbico Hrvatska - Mattelova nagrada za najbolju izvedbu u ToyBox kategoriji u Milanu


S ponosom vas obavještavamo da je Orbico Hrvatska dobio najnovije priznanja jednog od naših najvećih partnera Mattela Inc.
 

Orbico Hrvatska i Mattel Inc. koji je jedan od najvećih svjetskih proizvođača igračaka, uspješno surađuju već 10 godina.
 

Najnovije priznanja za izvrsnost u prodajnom marketinškoj aktivnosti Orbico je osvojio u studenom, u Milanu u kategoriji "2017 Best Toybox Execution".

Cjelokupni prodajno marketinški projekt je prepoznat kao najbolji u kategoriji 360 ° pristupa...

Da li ste vidjeli sa koliko različitih brendova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo kroz našu mrežu

Više informacija