Uživaj u ljetu s Barbie i osvoji Barbie kuću iz snova

Kupi bilo koju Barbie lutku u Konzum prodajnim mjestima i pošalji kopiju računa na Orbico d.o.o. (T&T odjel, Kreše Golika 1, 10000 Zagreb) sa svojim osobnim podacima. Svaki tjedan osvoji Barbie lutku modnu farjericu, a u završnom izvlačenju Barbie suknjice za balerine i veliku Barbie kuću iz snova. Promocija traje od 18.07. do 28.08.2016.
Pravila nagradne igre možete pogledati OVDJE.
 
Sretni dobitnici lutke Barbie modna frajerica iz nagradnog izvlačenja 16.08.2016. su:
 
1....

Ponosni smo što se uprava talijanske Lavazze odlučila za Orbico d.o.o. kao svog partnera u distribuciji  kompletnog asortimana Lavazza kave. Orbico d.o.o preuzeo je distribuciju Lavazza kave u Retail segmentu  i  Food service kanalu prodaja (HoReCa).

Prekrasna priča Lavazze započela  je u Italiji 1895. godine kad je Luigi Lavazza otvorio svoju prvu trgovinu San Tommaso 10 u Turinu. Kao uspješan obiteljski posao 2015. godine proslavio je 120 godina poslovanja. 

 ...

Ekskluzivno u Hrvatskoj

S ponosom predstavljamo Cimcool proizvode koji su od sada dostupni i na hrvatskom tržištu. Uspješna priča tvrtke Cimcool započela je prije više od 50 godina kao dio grupacije Cincinnati Milacron.  Današnji Cimcool se nalazi unutar Milacron LLC. grupacije, svjetskog lidera u proizvodnoj tehnologiji. Sjedište Cimcool-a u Europi nalazi se u gradu Vlaardingen u Nizozemskoj.

 U Nizozemskoj (Vlaardingen) se razvijaju, proizvode i distribuiraju svi proizvodi za Europsko tržište, Rusiju, Afriku,...

Zywiec Grupa i Orbico grupa potpisali uvjetni sporazum o kupnji dionica u društvu Distribev Sp. z.o.o.

Varšava, 23.07.2015., Zywiec Grupa S.A. i njena 100% podružnica Distribev Holding Sp. z.o.o. potpisali su sa Orbico grupom uvjetni sporazum po kojem Orbico grupa kupuje od Distribev Holdinga 80% dionica u Distribev Sp.z.o.o. – nedavno osnovanoj firmi koja se bavi prodajom i distribucijom u djelu „traditional trade“ i HoReCa tržišta. Vrijednost transakcije iznosi 120 milijuna PLN.

 

-          Mi vjerujemo da je uspostava partnerstva sa Orbico grupom jednim od vodećih igraća na...

    Stranica 1 od ukupno 4 stranica

  1. Sljedeća