Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

Orbico preuzeo distribuciju za američki Kellogg's u 11 država


Roglićeva Orbico Grupa preuzela je distribuciju proizvoda najvećeg svjetskog proizvođača žitnih pahuljica, američkog Kellogg'sa.

Distribuciju će Roglićeva grupacija obavljati za tržište 11 zemalja na kojem je 150 milijuna stanovnika, odnosno za Poljsku, Češku, Slovačku, Mađarsku, Bugarsku, Moldaviju te sve države nastale iz bivše Jugoslavije. Roglić je to potvrdio Poslovnom dnevniku, dodavši da su pregovori trajali oko dvije godine. "Godina na izmaku za Obrico je dosad najuspješnija. Ostvarili...

Roglić preuzeo veliku poljsku tvrtku, cilja na titulu distributera br. 1 u Europi


Vodeći distributer u srednoj i jugoistočnoj Europi Orbico grupa, koja posluje u 17 zemalja, na putu je da preko nove poljske akvizicije postane i vodeći u cijeloj Europi.

Preuzimanje velike poljske tvrtke sa 200 milijuna eura godišnjeg prihoda učvrstit će Orbico na sadašnjoj poziciji i stvoriti ozbiljne šanse da postane broj jedan u Europi, izjavio je za Poslovni dnevnik Branko Roglić, vlasnik Orbica. Njegova je grupacija potkraj veljače preuzela 70 posto udjela u velikoj poljskoj tvrtki, a...

Roglić u Zagrebu ugostio arapskog šeika, kreće u osvajanje Emirata


Nakon što je s bogatim indonezijskim poduzetnikom Sumadijem Kusumom, nedavno osnovao zajedničku tvrtku za distribuciju, Branko Roglić, vlasnik Orbica, nastavlja s ugovaranjem suradnje na istočnim tržištima. Jučer je u Zagrebu tako ugostio i arapskog šeika Tariqa al Qassimija s kojim je potpisao generalni ugovor o distribuciji njegovih proizvoda.

Majda Žujo, poslovni.hr

Više informacija: Poslovni.hr

Da li ste vidjeli sa koliko različitih brendova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo kroz našu mrežu

Više informacija