Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

LAVAZZA


Ponosni smo što se uprava talijanske Lavazze odlučila za Orbico d.o.o. kao svog partnera u distribuciji  kompletnog asortimana Lavazza kave. Orbico d.o.o preuzeo je distribuciju Lavazza kave u Retail segmentu  i  Food service kanalu prodaja (HoReCa).

Prekrasna priča Lavazze započela  je u Italiji 1895. godine kad je Luigi Lavazza otvorio svoju prvu trgovinu San Tommaso 10 u Turinu. Kao uspješan obiteljski posao 2015. godine proslavio je 120 godina poslovanja. ...

Ekskluzivno u Hrvatskoj


S ponosom predstavljamo Cimcool proizvode koji su od sada dostupni i na hrvatskom tržištu. Uspješna priča tvrtke Cimcool započela je prije više od 50 godina kao dio grupacije Cincinnati Milacron.  Današnji Cimcool se nalazi unutar Milacron LLC. grupacije, svjetskog lidera u proizvodnoj tehnologiji. Sjedište Cimcool-a u Europi nalazi se u gradu Vlaardingen u Nizozemskoj.

 U Nizozemskoj (Vlaardingen) se razvijaju, proizvode i distribuiraju svi proizvodi za Europsko tržište, Rusiju, Afriku,...

Zywiec Grupa i Orbico grupa potpisali uvjetni sporazum o kupnji dionica u društvu Distribev Sp. z.o.o.


Varšava, 23.07.2015., Zywiec Grupa S.A. i njena 100% podružnica Distribev Holding Sp. z.o.o. potpisali su sa Orbico grupom uvjetni sporazum po kojem Orbico grupa kupuje od Distribev Holdinga 80% dionica u Distribev Sp.z.o.o. – nedavno osnovanoj firmi koja se bavi prodajom i distribucijom u djelu „traditional trade“ i HoReCa tržišta. Vrijednost transakcije iznosi 120 milijuna PLN.

-  Mi vjerujemo da je uspostava partnerstva sa Orbico grupom jednim od vodećih igraća na distribucijskom tržištu...

Da li ste vidjeli sa koliko različitih brendova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo kroz našu mrežu

Više informacija