Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

Zywiec Grupa i Orbico grupa potpisali uvjetni sporazum o kupnji dionica u društvu Distribev Sp. z.o.o.


Varšava, 23.07.2015., Zywiec Grupa S.A. i njena 100% podružnica Distribev Holding Sp. z.o.o. potpisali su sa Orbico grupom uvjetni sporazum po kojem Orbico grupa kupuje od Distribev Holdinga 80% dionica u Distribev Sp.z.o.o. – nedavno osnovanoj firmi koja se bavi prodajom i distribucijom u djelu „traditional trade“ i HoReCa tržišta. Vrijednost transakcije iznosi 120 milijuna PLN.

-  Mi vjerujemo da je uspostava partnerstva sa Orbico grupom jednim od vodećih igraća na distribucijskom tržištu Europe, sljedeći važan korak u uspostavi strategije Zywiec grupe ka jačanju konkurentske pozicije na vrlo promjenjivom tržištu. Strateški investitor Distribeva kao što je Orbico grupa će imati pozitivan utjecaj na daljnje poboljšanje kupcima tradicionalne maloprodaje i HoReCa tržišta, a također će omogućiti daljnji rast ovog posla rekao je Guillaume Duverdier, predsjednik Uprave Grupe Zywiec S.A. On je dodao da će Grupa Zywiec biti više fokusirana na svoje osnovno poslovanje koje je proizvodnja piva vrhunske kvalitete i izgradnja snažne robne marke.

Orbico grupa je ponosna što je izabrana kao strateški partner Grupe Zywiec, dijela Heineken-a, jednog od vodećih proizvođača piva. Kroz ovu investiciju i partnerstvom Orbico grupa nastavlja razvoj prema dugoročnom opredjeljenju prema distribuciji, posebno u tradicionalnoj maloprodaji i HoReCa kanalu. Mi ćemo se usredotočiti na poboljšanje naših usluga za naše klijente, potrošače i partnere, te omogućiti najbolji osobni razvoj našim zaposlenicima, rekao je Josip Roglić, dopredsjednik Orbico grupe.

Uvjetni sporazum stupit će na snagu nakon odobrenja Ureda za zaštitu tržišnog natjecanja (UOKIK).


 

Da li ste vidjeli sa koliko različitih brendova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo kroz našu mrežu

Više informacija